+86-760-87808162sales@gatesea.com

Kategorija proizvoda

Соларна камера

Соларна камера

Наша Сунвебцам, бежични мобилни систем камере, покреће сунце и захтева само ћелијски сигнал да ради аутономно било где у свету 24/7/365! Опремљен са унутрашњом батеријом, Сунвебцам је дизајниран за најгоре еколошке опасности при пружању инстант видео и ...

Product Details

Наша Сунвебцам, бежични мобилни систем камере, покреће сунце и захтева само ћелијски сигнал да ради аутономно било где у свету 24/7/365! Опремљен са унутрашњом батеријом, Сунвеб камера је дизајнирана за најгоре опасности по животну средину док пружа тренутне видео и слике са вашег удаљеног заштићеног положаја чак иу условима затамњења.

1.јпг

Шта Сунвеб камера може да уради

Сунвебцам дозвољава

24 сата видео записа

Снимите слике на заказаном

Примите обавештења о тексту или е-пошти у случају да је особа или возило присутно док резервишете све своје видео и слике у нашем облаку софтверу за преглед

Даљински монитор преко ПЦ & Мобиле апликације

Даљинско управљање фотоапаратом помоћу рачунара или мобилних уређаја

Цлоуд услугу повезивање са целуларном комуникацијом података и софтвером за облаке на месечном нивоу, једноставно плаћате када вам требају нови видео и слике

5.јпг

Веома је важно прикупљање информација за студије за праћење области животне средине и пољопривреде, али истовремено веома трајуће и понекад недоследне због доступности особе која обавља ове студије. Најефикаснији начин прикупљања информација за студије о животној средини и пољопривреди јесте 24/7 надгледање, али то је веома скупан задатак приликом разматрања времена и путовања запосленог.

7.јпг

Сунвеб камера омогућава 100% бежичне / соларне податке и сакупљање слика. Цлоуд Сервице пружа решење за кључне речи за инжењере животне средине и научнике да се фокусирају на податке.

ПРОМЕТ И ПУТОВИ

Сунвебцам пружа приступачан надзор промета за градове било које величине, чиме се штеди трошак

типична решења укључују скупо планирање и инжењеринг локације, комуникациону инфраструктуру, ровове и ИТ трошкове за власничке софтверске системе и сервере.

20.јпг

Мала величина и мала тежина система омогућавају им постављање на постојећу инфраструктуру као што су светлосни штапови, саобраћајни штапови, мостови, дрвеће.

Услуга Цлоуд пружа комплетно управљање камерама, линкове на странице са јавним приказом за услове саобраћаја у реалном времену.

30.јпг

КОНСТРУКЦИЈА

50.јпг

Предности укључују:

Превенција крађе службе

Стање услова живота у живо

Заштита потраживања од осигурања

Држите заинтересиране стране информисане

Смањите путне трошкове на локацији

Маркетинг пројекта

Визуелни аудит траил - смањити обавезе

Смањити спорове о пројектима, управљати подизвођачима и прекретницама

1.јпг

Даљински надзор и сигурност електроенергетске мреже су важни као и увек. Без обзира да ли треба да пратите опрему или да штите од крађе и неовлашћеног коришћења, праћење повезивања у реалном времену је од кључног значаја за ваш рад.

БЕЗБЕДНОСТ ЕЛЕКТРИЧНЕ ЕНЕРГИЈЕ

61.јпг

Сунвебцам и Цлоуд Сервице пружају енд-то-енд решење за даљинско праћење електричних подстаница и других подручја критичне инфраструктуре. Богат избор функција обезбеђује евиденцију података, упозорења и аларме и архиву слика.

62.јпг

НАФТ & ГАС & МИНИНГ

Сунвеб камера је бежичне камере за надгледање дизајниране за тешка окружења, а робустан притиск на све временске услове затворен на ИП67. Потпуно је затворен, са кратким каблом за укључени соларни панел.


Hot Tags: соларна камера, произвођачи, добављачи, најбољи, купују, јефтини, цена, на продају
Srodni proizvodi
Inquiry