+86-760-87808162sales@gatesea.com

Kategorija proizvoda

Соларна скривена ВиФи камера

сигурносна камера на соларном погону Бежичне сигурносне камере ће вас заштитити у малопродаји између трошкова традиционалних хард-вире аларм система. Пошто нема жица, једноставно померите камере и детекторе покрета на било коју локацију како у затвореном, тако иу отвореном простору. Неки модели су дизајнирани да ...

Product Details

сигурносна камера на соларну енергију

图片3.png

Бежичне сигурносне камере ће вас заштитити у малопродаји између трошкова традиционалних хард-вире аларм система. Пошто нема жица, једноставно померите камере и детекторе покрета на било коју локацију како у затвореном, тако иу отвореном простору. Неки модели су дизајнирани тако да одговарају свим временским условима и намењени су екстремним температурама; остали морају бити постављени у кућиште камере који је заштићен од временских непогода.
Одлична ствар у вези са сунчевим фотоапаратом за бежичну бежичну безбедност је једноставно зато што им не требају никакве спољне услужне линије или прикључак за напајање. Они ће се користити на било којој удаљеној локацији без струје или прикључка на интернет. Пошто су фотоапарати бежични, њихова употребљивост је безвредна. Може лако пратити породичне активности, животиње, градилишта, паркинг гараже, промене у околини, универзитете и школе, приватне некретнине и предузећа.
Наравно да ће и даље бити потребно прикључити на електрични извор дуго времена. Ово се обично налази у типу батерије или унутрашње електричне енергије. Међутим, проблем је у томе што батерије требају да се замене или напуне. Соларне ћелије причвршћене за камере могу континуирано пунити батерије. Соларне технологије су се значајно побољшале током неколико година, а ефикасност и панели ће чак функционисати у облацима облачно вријеме. Сензори покрета који се активирају под условом да је присутна активност обезбеђују да време трајања фотоапарата и простор за складиштење података никако нису заостали.
Ако сте власник куће, требало би да користите своје системе за заштиту од сунчевог сензора за снимање, а можда и дигитални видео рекордер (ДВР), видео рекордер или рачунар. Ваш фотоапарат се такође може подесити да се аутоматски повеже са неким рачунаром и да вам пружи тренутне поруке у случају пожара или гаса. Брже да сте одсутни, одмах ћете наћи статус вашег окружења за имовину. Може да открије и разбијање стакла сваког покрета у вашем дому.
Најновији сетови сигурносних камера засновани на сунчевој батерији су веома потребни за разумевање инсталације. Они су развијени тако да можете лако померити било коју камеру на најновију локацију око вашег поседовања. Велики одашиљач моћи може бити потребан за велика својства или површине. Тренутачно можете додати нове камере на постојећи систем, јер нема жица за рјешавање. Соларни панели који су укључени у комплете заштитних камера су адекватно величине да допуњују унутрашњу батерију током времена. Постоји и резервно напајање након што батерија прекорачи снагу преко ноћи. Ако одлучите да желите да користите безбједоносне камере без напуштања на отвореном или на удаљеним местима, онда је ова камера са сензором покрета на сателиту паметан избор.

Карактеристике

1. Висока осетљивост и ЦМОС сензор СНР микро-мегапиксела

2.2.8мм-12мм Професионални ХД мегапикселни зум објектив

3.Суппорт даљински приказ мобилног телефона, компатибилан са многим оперативним платформама за паметне телефоне

4.Суппорт обилне мрежне протокале: ТЦП / ИП, ХТТП, ТЦП, УДП, СМТП, ФТП, ДХЦП, ДНС, ДДНС, НТП, УПНП, РТСП и тако даље

5.Суппорт ФДД-ЛТЕ, ТДД-ЛТЕ, ВЦДМА / ХСПА +, ТД-СЦДМА, ГСМ / ГПРС / ЕДГЕ

6.Суппорт 3Г / 4Г / ВИФИ 802.11б / г / н бежична мрежа

7.Суппорт ОНВИФ протокол

8. Подршка алармним сликама за слање е-поште

9.Суппорт аларм слике постављене на ФТП сервер

10.Суппорт снимљени снимак снимљен на Мицро СД картицу и ФТП серверу

11.Суппорт статиц ИП, такође подржава динамички ИП (ДХЦП)

12.Суппорт П2П Плуг анд Плаи

13.Суппорт ИЕ, Гоогле, Фирефок претраживач

14.Буилт-ин вебсервер да би кориснику олакшао коришћење стандардног ИЕ претраживача како би се постигао предњи крај претраживања у реалном времену и управљања подешавањима

15.Суппорт за детекцију покрета (може подесити више регија и осјетљивост) и сензор аларма

16.Суппорт мрежа прилагодљива 10М / 100М

17. Уграђени Мицро СД слот, Мак 128Г, снимање тајмера


Hot Tags: соларни скривени ВиФи камера, произвођачи, добављачи, најбољи, купују, јефтини, цена, за продају
Srodni proizvodi
Inquiry