+86-760-87808162sales@gatesea.com

Kategorija proizvoda

Dom > Новости > Sadržaj

Шта чини Соларна 4Г камера другачија од других

Соларна 4Г фотоапарат, са пуним називом соларна 4Г бежична камера, је нова генерација ИОТ бежичне мрежне камере компаније Зхонгсхан Гатесеа Тецхнологи Цо., Лтд, која може истовремено пренијети видео и звук и слати различите сигнале сензора као што су сигнали сензора влажности, вјетра сензор снаге и сензор нивоа воде. Међутим, оно што чини соларну 4Г камеру стандоут у таквој ери дигиталних производа.

1(001).jpg

У ствари, многе функције дигиталних производа су све више и више хуманизоване да би оствариле највише погодности за људе, а соларна 4Г камера није изузетак. Као своје име, соларна 4Г камера може слати видео и глас преко 3г / 4г и вифи мреже. И подржава ГПС функцију, веома је погодно за људе да управљају даљинским камерама.

Радно време је такође важно за људе. Људи ће имати сумњу у производе који захтевају константно пуњење, што ће имати и лош утицај на корисничко искуство. Соларна 4Г фотоапарат има малу потрошњу енергије, време мировања је око 20 дана, радно вријеме је око 5 дана. Систем соларног 4Г фотоапарата је посебан, то је систем даљинског управљања батеријама, може у сваком тренутку проверити ниво батерија и може нам показати да ли се батерија налази под пуњењем, што је важно за људе како у раду тако иу животу.

Соларна 4Г камера такође може да подржава услуге облака, може снимати фотографије у редовном времену, снимати видео у редовном времену, може пренети податке у облак кутак како би задржала сигурност података. Штавише, фотоапарат неће изгубити везу све док постоји сигнал, а традиционалне бежичне камере које још користе усб ограничени 4г модул.

Нема сумње да је соларна 4Г камера боља од традиционалне бежичне камере без обзира на функцију и радно вријеме. Није чудо што је то популарно код људи.