+86-760-87808162sales@gatesea.com

Kategorija proizvoda

Dom > Решење > Sadržaj

Сунвебцам Соларна бежична сигурносна камера

Стопа за постављање сигурносних камера зависи од тога какав систем сунчевог камена соларног бежичног сигурносног фотоапарата желите, функције које размишљате о даљинском праћењу користећи паметне телефоне и таблете и на крају различите видео камере за сигурност постављене око ваше канцеларије или кући.

1.jpg

Сунвебцам 3Г / 4Г Соларна Поверед камера


Да ли да купим сунчев камеру соларну бежичну сигурносну камеру?

За локације које су чак више од 40 стопа требате сунчеву камеру соларну бежичну сигурносну камеру са подесивим објективом или постављеним објективом за гледање. Можете видјети чак и четвртину миље у зависности од којих објектива ћете користити, али ћете имати уски поглед. Можете чак користити ПТЗ камеру коју можете панирати и зумирати на одређену локацију. Уверите се да видео камере одговарају одговарајућем сочиву да бисте добили одређене информације као што су ознаке и лица возача када се аутомобили пуно увлаче. Сунвебцам соларна 4Г камера има ауто детектовање и ноћни вид, то ће вам послати е-пошту. Када се неко појави на слици, то ће вам послати е-маил упозорење.


Аналогне или основне ХД сигурносне електронске камере могу вам, у ствари, пружити исте информације као ИП видео камере на дужини коју узимате након концепта позиционирања. Ако покушавате да покријете капију или пролазе, чак и уз електронску камеру са ниском резолуцијом добићете одличне фотографије ако је видео камера постављена у року од 15 метара од тачно онога што припремате за покривање. У случају да морате ићи још више да кажете око 40 стопа, потребно је да користите соларну бежичну сигурносну камеру са већом резолуцијом сунчевих камера. И даље ћете добити функције лица, тетоваже и друге мале информације.

2.jpg

Сунвебцам 3Г / 4Г Соларна Поверед ПТЗ камера


2 основна упутства за сигурносне електронске камере су позиционирање и функција. ИП видео камере су фантастичне, у случају да купите дизајн вишег реда, можете покрити више локације и видети више информација из опсега, значаја, можете покрити више локација са мање видео камера. Недостатак за ИП електронске камере је трошак по електронској камери и загушењу мрежног саобраћаја. Добар ИП камера може варирати од $ 150 до $ 400, док се већа ИП камера може варирати од $ 500 до $ 1,200. ИП камере су поред тога Веб свиње. Приликом прилика да имате рутинску ДСЛ или висококвалитетну Веб постављену на вашој локацији, будите спремни да издржите умјерену Веб асоцијацију. Но, наша сунчев камер соларна камера 4Г има локацију СИМ картице, што омогућава цаму да сигнализује сваки тренутак.Све можете стално да примате слике и видео на телефону.

Прочитајте више о сунчевом фото-соларном фотоапарату: хттп ://ввв.гатесеа.цом.